Talagasari, Banjarwangi, Garut

Talagasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjarwangi, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Talagasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBanjarwangi

Tumbu LuarÉdit


 

Kacamatan Banjarwangi, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Banjarwangi | Bojong | Dangiang | Jayabakti | Kadongdong | Mulyajaya | Padahurip | Tanjungjaya | Talagajaya | Talagasari | Wangunjaya