Banjarwangi, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Banjarwangi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Banjarwangi

Peta lokasi Kacamatan Banjarwangi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Camat Drs. Agus Mahin M.si
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 11

Wates WilayahÉdit

Banjarwangi wawatesan jeung Kabupatén Tasikmalaya, Bayongbong, Cigedug, Cilawu, Cikajang, Cihurip jeung Singajaya.

GéografisÉdit

Banjarwangi mangrupa kacamatan nu jarakna 50 km ti ibukota kabupatén Garut. lolobana wilayahna mangrupa leuweung, kebon, pasawahan, tegalan jeung séjén-séjénna.

AdministratifÉdit

Banjarwangi ngawengku 11 désa. Camat (ayeuna Drs. Adjid Syayidin) ngantor di Jl. Raya Banjarwangi No.123.


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

 

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja


 

Kacamatan Banjarwangi, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Banjarwangi | Bojong | Dangiang | Jayabakti | Kadongdong | Mulyajaya | Padahurip | Tanjungjaya | Talagajaya | Talagasari | Wangunjaya