Banjarwangi, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Banjarwangi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Banjarwangi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
Lega12.382 Ha
Pangeusi53.417 (2005)
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.23
Désa/kalurahan11

Wates WilayahÉdit

Banjarwangi wawatesan jeung Kabupatén Tasikmalaya, Bayongbong, Cigedug, Cilawu, Cikajang, Cihurip jeung Singajaya.

GéografisÉdit

Banjarwangi mangrupa kacamatan nu jarakna 50 km ti ibukota kabupatén Garut. lolobana wilayahna mangrupa leuweung, kebon, pasawahan, tegalan jeung séjén-séjénna.

AdministratifÉdit

Banjarwangi ngawengku 11 désa. Camat (ayeuna Drs. Adjid Syayidin) ngantor di Jl. Raya Banjarwangi No.123.