Talégong, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia
(dialihkeun ti Talegong, Garut)

Talégong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Talégong
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.37
Désa/kalurahan-