Buka ménu utama

Taman Sari, Jakarta Barat

kacamatan di kota Jakarta Barat, Indonèsia

Taman Sari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.

Kacamatan Taman Sari

Peta lokasi Kacamatan Taman Sari
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Camat -
Lega 7,73 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 107.437 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cengkaréng | Grogol Petamburan | Kalideres | Kebon Jeruk | Kembangan | Palmérah | Taman Sari | Tambora



Nuvola filesystems folder home.png