Tamansari, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Tamansari nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tamansari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega21,61 Kilométer pasagi
Pangeusi104.912 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.31
Désa/kalurahan-