Buka ménu utama

Tampahan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Tampahan

Peta lokasi Kacamatan Tampahan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Toba Samosir
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Toba Samosir Citakan:Tampahan, Toba Samosir


Nuvola filesystems folder home.png