Tanjung Priok, Jakarta Utara

kacamatan di kota Jakarta Utara, Indonèsia

Tanjung Priok nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.

Kacamatan Tanjung Priok

Peta lokasi Kacamatan Tanjung Priok
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 7



Nuvola filesystems folder home.png