Tarogong Kidul, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Tarogong Kidul nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tarogong Kidul
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.05
Désa/kalurahan-