Tarogong Kidul, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia


Tarogong Kidul nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Tarogong Kidul

Peta lokasi Kacamatan Tarogong Kidul
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja




Nuvola filesystems folder home.png