Tebet, Jakarta Kidul

kacamatan di kota Jakarta Selatan, Indonèsia
(dialihkeun ti Tebet, Jakarta Selatan)

Tebet nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.

Kacamatan Tebet

Peta lokasi Kacamatan Tebet
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Camat -
Lega 9,03 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 211.287 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png