Tegalwaru, Purwakarta

kacamatan di kabupatèn Purwakarta, Indonèsia


Tegalwaru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Tegalwaru

Peta lokasi Kacamatan Tegalwaru
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Purwakarta, Jawa Barat

 

Kacamatan: Babakancikao | Bojong | Bungursari | Campaka | Cibatu | Darangdan | Jatiluhur | Kiarapedes | Maniis | Pasawahan | Paléréd | Pondok Salam | Purwakarta | Sukasari | Sukatani | Tegalwaru | Wanayasa