Telagamurni, Cikarang Barat, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Telagamurni nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikarang Barat, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Telagamurni
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCikarang Barat