Cikarang Kulon, Bekasi

kacamatan di kabupatèn Bekasi, Indonèsia
(dialihkeun ti Cikarang Barat, Bekasi)

Cikarang Barat nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Cikarang Barat wawatesan jeung Cibitung. Di Cikarang Barat loba pabrik ngadeg, nu ku sabab éta loba karyawan ti sababaraha wilayah di Indonésia aya tur dumuk di wewengkon ieu. Kawasan Industri MM2100 aya di wewengkon ieu.

Cikarang Barat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBekasi
Lega53,69 Kilométer pasagi
Pangeusi278.237 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.16.08
Désa/kalurahan11

Ku sabab lobana pendatang di wewengkon ieu, di Cikarang Barat loba diséwakeun imah kos jeung kontrakan pikeun para karyawan. Sajaba ti éta, bisnis perumahan nu nyadiakeun imah ogé kacida payuna di dieu.