Buka ménu utama

Teluk Nibung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tanjung Balai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Teluk Nibung

Peta lokasi Kacamatan Teluk Nibung
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Tanjung Balai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Tanjung Balai Citakan:Teluk Nibung, Tanjung Balai


Nuvola filesystems folder home.png