Teluk Pucung, Bekasi Utara, Bekasi

Teluk Pucung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Utara, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Teluk Pucung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Utara