Buka ménu utama

Statistik

Statistik kaca
Halaman eusi59.537
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
92.317
Berkas nu geus diunjal547
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka591.477
Rata-rata éditan unggal kaca6,41
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)22.579
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
49
Bot (daptar anggota)40
Kuncén (daptar anggota)8
Pengurus antarmuka (daptar anggota)1
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages5.496.311
Pesan massal dalam antrian0