Buka ménu utama

Wikipedia β

Statistik

Statistik kaca
Halaman eusi38.825
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
66.515
Berkas nu geus diunjal538
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka551.339
Rata-rata éditan unggal kaca8,29
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar17.568
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
56
Bot (daptar anggota)40
Kuncén (daptar anggota)7
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Queued mass messages0