Buka ménu utama

Statistik

Statistik kaca
Halaman eusi50.070
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
82.677
Berkas nu geus diunjal544
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka575.568
Rata-rata éditan unggal kaca6,96
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)22.206
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
41
Bot (daptar anggota)40
Kuncén (daptar anggota)7
Pengurus antarmuka (daptar anggota)1
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages5.274.604
Pesan massal dalam antrian0