Buka ménu utama

Wikipedia β

Statistik

Statistik kaca
Halaman eusi39.381
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
67.416
Berkas nu geus diunjal538
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka554.757
Rata-rata éditan unggal kaca8,23
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar18.585
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
40
Bot (daptar anggota)40
Kuncén (daptar anggota)7
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages4.757.122
Pesan massal dalam antrian0