Buka ménu utama

Statistik

Statistik kaca
Halaman eusi39.738
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
68.501
Berkas nu geus diunjal541
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka545.849
Rata-rata éditan unggal kaca7,97
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)20.554
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
150
Bot (daptar anggota)40
Kuncén (daptar anggota)6
Pengurus antarmuka (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages4.881.493
Pesan massal dalam antrian0