Anyar robah

Lacak parobahan ka wiki panganyarna na kaca ieu.

Pilihan parobahan anyar Témbongkeun 50 | 100 | 250 | 500 parobahan panungtung ti 1 | 3 | 7 | 14 | 30 poé ka tukang
Sumputkeun pamaké kadaptar | Sumputkeun kontributor anonim | Sumputkeun éditan kuring | Témbongkeun bot | Sumputkeun éditan minor | Témbongkeun kategorisasi kaca | Témbongkeun Wikidata
Témbongkeun nu anyar robah nepi ka 25 Méi 2022 15.49
 
 
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit
Halaman yang dipantau sementara

25 Méi 2022

24 Méi 2022

  • Handéong 15.36 +130Kumincir obrolan kontribusi(→‎top) Tag: suntingan sumber
  • Log mindahkeun 15.30 Kumincir obrolan kontribusi mindahkeun kaca Handeong ka Handéong
  • A Citakan:Taxonomy/Malvids 15.28 +86Kumincir obrolan kontribusi(Nyieun kaca anyar {{Don't edit this line {{{machine code|}}} |parent=Rosids |rank=clade |link=Malvids }}) Tag: suntingan sumber
  • A Citakan:Taxonomy/Malvales 15.28 +465Kumincir obrolan kontribusi(Nyieun kaca anyar {{Don't edit this line {{{machine code|}}} |parent=Malvids |rank=ordo |link=Malvales |refs={{Cite journal|author=Angiosperm Phylogeny Group|year=2016|title=An update of the Angiosperm Phylogeny Group classification for the orders and families of flowering plants: APG IV|journal=Botanical Journal of the Linnean Society|volume=181|issue=1|pages=1–20|url=http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/boj.12385/epdf|format=PDF|issn=00244074|doi=10.1111/boj.12385}} }}) Tag: suntingan sumber
  • A Citakan:Taxonomy/Malvaceae 15.27 +470Kumincir obrolan kontribusi(Nyieun kaca anyar {{Don't edit this line {{{machine code|}}} |rank=familia |link=Malvaceae |parent=Malvales |refs={{Cite journal|author=Angiosperm Phylogeny Group|year=2016|title=An update of the Angiosperm Phylogeny Group classification for the orders and families of flowering plants: APG IV|journal=Botanical Journal of the Linnean Society|volume=181|issue=1|pages=1–20|url=http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/boj.12385/epdf|format=PDF|issn=00244074|doi=10.1111/boj.12385}} }}) Tag: suntingan sumber
  • A Citakan:Taxonomy/Byttnerioideae 15.26 +165Kumincir obrolan kontribusi(Nyieun kaca anyar {{Don't edit this line {{{machine code|}}} |rank=subfamilia |link=Byttnerioideae |parent=Malvaceae |refs=<!--Shown on this page only; don't include <ref> tags --> }}) Tag: suntingan sumber
  • A Citakan:Taxonomy/Lasiopetaleae 15.26 +165Kumincir obrolan kontribusi(Nyieun kaca anyar {{Don't edit this line {{{machine code|}}} |rank=tribus |link=Lasiopetaleae |parent=Byttnerioideae |refs=<!--Shown on this page only; don't include <ref> tags --> }}) Tag: suntingan sumber
  • A Citakan:Taxonomy/Commersonia 15.25 +97Kumincir obrolan kontribusi(Nyieun kaca anyar {{Don't edit this line {{{machine code|}}} |rank=genus |link=Commersonia |parent=Lasiopetaleae }}) Tag: suntingan sumber