Buka ménu utama

Wikipedia β

Anyar robah

Lacak parobahan ka wiki panganyarna na kaca ieu.

Pilihan parobahan anyar Témbongkeun 50 | 100 | 250 | 500 parobahan panungtung ti 1 | 3 | 7 | 14 | 30 poé ka tukang
Sumputkeun pamaké kadaptar | Sumputkeun kontributor anonim | Sumputkeun éditan kuring | Témbongkeun bot | Sumputkeun éditan minor | Témbongkeun kategorisasi kaca | Témbongkeun Wikidata
Témbongkeun nu anyar robah nepi ka 18 Juli 2018 10.18
 
 
Daptar singgetan:
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Éditan Wikidata
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

18 Juli 2018

  • (béda | juj) . . A Twice‎; 07.55 . . (+1.085). .36.79.251.223 (obrolan)(TWICE, nyaeta grup musik K-pop mancanegara nu dibentuk ku JYP Entertainment ti acara realitas SIXTEEN basa taun 2015. TWICE teh aya salapan urang wanoja gareulis tur lalucu, nyaeta: Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chaeyoung, dan Tzuyu. Aranjeunna debut kaping 20 Oktober 2015, ku album mini The Story Begins.) (Tag: Édit visual)

17 Juli 2018

16 Juli 2018

14 Juli 2018

13 Juli 2018

12 Juli 2018

11 Juli 2018