Teripe Jaya, Gayo Lues

Teripe Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Gayo Lues, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Teripe Jaya

Peta lokasi Kacamatan Teripe Jaya
Propinsi Acéh
Kabupatén Gayo Lues
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Gayo Lues Citakan:Teripe Jaya, Gayo Lues


Nuvola filesystems folder home.png