Tersono, Tersono, Batang

Tersono nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Tersono, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa Tersono
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanTersono



Gnome-home.svg