Teupah Kidul, Simeulue

(dialihkeun ti Teupah Selatan, Simeulue)

Teupah Kidul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh , Indonésia.

Teupah Kidul
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.09.07
Désa/kalurahan-


Citakan:Teupah Kidul, Simeulue