Tilu pamandangan di Jepang


Tilu panénjoan di Jepang (Nihon sankei)
1. Matsushima
2. Amanohashidate
3. Miyajima
Pulo Cemara nu ngahias Basisir Matsushima.
Amanohashidate ti beulah kulon.
Panénjoan torii di Kuil Itsukushima salah sahiji tina tilu panénjoan

Tilu Panénjoan di Jepang (日本三景 Nihon sankei) nyaéta runtuyan panénjoan nu pangkawentarna di Jepang, ampir kaasup kana Tujuh Kaajaiban Dunya Baheula. Runtuyan ieu mimiti dijeun ku Hayashi Razan, dina taun 1643.

Tilu Panénjoan nyaéta:

Runtuyan di luhur dikumpulkeun dina "Tilu nu pangkawentar". Saterusna nyaéta Tilu Taman nu Kawéntar (三名園 Sanmeien), nyaéta:

Tilu kastil di Jepang nyaéta:

Tumbu kaluarÉdit

    Tingali ogé Japan's Top 3 di Wikivoyage