Tinggi Raja, Asahan

Tinggi Raja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Tinggi Raja

Peta lokasi Kacamatan Tinggi Raja
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Tinggi Raja, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png