Tirtajaya, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia

Tirtajaya nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tirtajaya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.15.09

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit