Buka ménu utama

Trans Tanjungan, Katibung, Lampung Kidul

Trans Tanjungan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Katibung, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Trans Tanjungan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanKatibung

Citakan:Katibung, Lampung Kidul


Gnome-home.svg