Buka ménu utama

Tresno Maju, Negeri Katon, Pesawaran

Tresno Maju nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negeri Katon, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tresno Maju
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanNegeri Katon

Citakan:Negeri Katon, Pesawaran


Gnome-home.svg