Buka ménu utama

Tri Dharma Wira Jaya, Banjar Agung, Tulang Bawang

Tri Dharma Wira Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banjar Agung, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tri Dharma Wira Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanBanjar Agung

Citakan:Banjar Agung, Tulang Bawang


Gnome-home.svg