Buka ménu utama

Tri Dharma Yoga, Ketapang, Lampung Kidul

Tri Dharma Yoga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ketapang, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tri Dharma Yoga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanKetapang

Citakan:Ketapang, Lampung Kidul


Gnome-home.svg