Tri Mukti Jaya, Banjar Agung, Tulang Bawang

Tri Mukti Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banjar Agung, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tri Mukti Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanBanjar Agung

Citakan:Banjar Agung, Tulang Bawang


Gnome-home.svg