Buka ménu utama

Tri Rejo Mulyo, Penawar Tama, Tulang Bawang

Tri Rejo Mulyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Penawar Tama, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tri Rejo Mulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanPenawar Tama

Citakan:Penawar Tama, Tulang Bawang


Gnome-home.svg