Buka ménu utama

Tri Tunggal Jaya, Banjar Agung, Tulang Bawang

Tri Tunggal Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banjar Agung, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tri Tunggal Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanBanjar Agung

Citakan:Banjar Agung, Tulang Bawang


Gnome-home.svg