Buka ménu utama

Triharjo, Merbau Mataram, Lampung Kidul

Triharjo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Merbau Mataram, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Triharjo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanMerbau Mataram

Citakan:Merbau Mataram, Lampung Kidul


Gnome-home.svg