Buka ménu utama

Trijaya, Mandirancan, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Trijaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mandirancan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Trijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanMandirancan




Gnome-home.svg