Buka ménu utama

Trimodadi, Abung Kidul, Lampung Kalér

Trimodadi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Abung Kidul, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Trimodadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanAbung Kidul

Citakan:Abung Kidul, Lampung Kalér


Gnome-home.svg