Buka ménu utama

Trimomukti, Candipuro, Lampung Kidul

Trimomukti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Candipuro, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Trimomukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanCandipuro

Citakan:Candipuro, Lampung Kidul


Gnome-home.svg