Buka ménu utama

Trimulyo Mataram, Seputih Mataram, Lampung Tengah

Trimulyo Mataram nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Seputih Mataram, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Trimulyo Mataram
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSeputih Mataram

Citakan:Seputih Mataram, Lampung Tengah


Gnome-home.svg