Buka ménu utama

Trisinar, Marga Tiga, Lampung Wétan

Trisinar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Marga Tiga, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Trisinar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanMarga Tiga

Citakan:Marga Tiga, Lampung Wétan


Gnome-home.svg