Buka ménu utama

Tualang, Perbaungan, Serdang Bedagai

Tualang nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Perbaungan, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Tualang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanPerbaungan

Citakan:Perbaungan, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg