Buka ménu utama

Tualang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siempat Nempu Hulu, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tualang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanSiempat Nempu Hulu

Citakan:Siempat Nempu Hulu, Dairi


Gnome-home.svg