Buka ménu utama

Tulung Balak, Batanghari Nuban, Lampung Wétan

Tulung Balak nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batanghari Nuban, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tulung Balak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanBatanghari Nuban

Citakan:Batanghari Nuban, Lampung Wétan


Gnome-home.svg