Buka ménu utama

Tulung Buyut, Hulu Sungkai, Lampung Kalér

Tulung Buyut nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hulu Sungkai, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tulung Buyut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanHulu Sungkai

Citakan:Hulu Sungkai, Lampung Kalér


Gnome-home.svg