Buka ménu utama

Tulung Pasik, Mataram Baru, Lampung Wétan

Tulung Pasik nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mataram Baru, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tulung Pasik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanMataram Baru

Citakan:Mataram Baru, Lampung Wétan


Gnome-home.svg