Buka ménu utama
tumbak

Tumbak nyaéta sarupaning pakarang paranti perang anu gagangna tina kai jeung seuseukeutna tina beusi anu méncos[1]. Tumbak ogé sok di paké pikeun moro sato ku cara ditojoskeun sina nanceb, kitu ogé pungsi tumbak dina perang ku cara nancebkeun seuseukeutna ka musuh[1].

RujukanÉdit

  1. a b Rachmat Taufik Hidayat, s.p.k.2005.Pepernian Urang Sunda.Bandung:Kiblat.kaca kaca 42