Buka ménu utama

Tumorang, Gunung Maligas, Simalungun

Tumorang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunung Maligas, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tumorang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanGunung Maligas

Citakan:Gunung Maligas, Simalungun


Gnome-home.svg