Buka ménu utama

Tumpatan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Beringin, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tumpatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanBeringin

Citakan:Beringin, Deli Serdang


Gnome-home.svg