Buka ménu utama

Tumpok Teungoh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Julok, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Tumpok Teungoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanJulok

Citakan:Julok, Aceh Timur


Gnome-home.svg