Buka ménu utama

Tunas Karya, Natal, Mandailing Natal

Tunas Karya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Natal, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tunas Karya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanNatal

Citakan:Natal, Mandailing Natal


Gnome-home.svg