Buka ménu utama

Tunggilis, Kalipucang, Ciamis

désa di Pangandaran, Jawa Barat

Tunggilis nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kalipucang, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Tunggilis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanKalipucang





Gnome-home.svg