Buka ménu utama

Tuo Sumay nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sumay, Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Tuo Sumay
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTebo
KacamatanSumay

Citakan:Sumay, Tebo


Gnome-home.svg