Buka ménu utama

Turangga nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Léngkong, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Turangga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanLéngkong



Gnome-home.svg