Buka ménu utama

Ujong Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kuta Baro, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanKuta Baro

Citakan:Kuta Baro, Aceh Besar


Gnome-home.svg