Buka ménu utama

Ujong Nga nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Samatiga, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Nga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanSamatiga

Citakan:Samatiga, Aceh Barat


Gnome-home.svg